Medium ies

Box 32 - Krachtig Medium - tarotkaarten - handoplegging - Zijn Wijsheid - vooruitziende blik - intuitie

Bel mij nu:

0909-8077 box 32 (90 cpm)

0900-7077700 box 32 (90 cpm)

0903-39968 box 32 (150 cpm)

"Ies: Krachtig Medium"

Zoals stilstaand water in beweging komt door er een steentje in te gooien. Zo kunnen problemen een oplossing krijgen door er beweging in te brengen. Bij problemen zitten we vaak vast in conventies en blindheid - is als stilstaand water. Door in die houding beweging te brengen (meer open staan) komt er oplossing. Als het steentje in stilstaand water.

Met mijn vooruitziende blik kan ik voor u in de (nabije) toekomst kijken daar inzicht en positieve energie in geven.
Ik kan zien of een relatie vruchtbaar is, of u weer aan werk komt, carriereontwikkeling, vragen rond zingeving, rouwverwerking, schulden, scheiding, ziek-zijn, eenzaamheid, somberheid enz.
Een wezenlijk element in het doen uitkomen van mijn voorspellende gave is dat u meebeweegt. Dan zijn we samen de steentjes en komt de oplossing boven water.

Ik ben helderziende en werk vanuit intuïtie, spiritualiteit, tarotkaarten, Zijn Wijsheid.... en een beetje humor.Speciaal handoplegging op afstand; krachtig medium.Ik heb ruim 20 jaar ervaring als spiritueel coach in het bieden van inzicht, hoop, geloof, liefde en toekomst.

BLOG van Medium ies

Lees meer over de werkwijze van Medium ies

Een klant zegt het volgende over Medium ies:

“Graag wil ik een reactie geven op het telefonische gesprek vorige week met Medium ies. Ik zat al langer in een groot dilemma en dat drukte mijn gemoed. Ies wist snel het probleem (eenduidig) helder te krijgen zodat ik goed zicht kreeg op de oplossing ervan. Bovendien paste hij zijn handoplegging op mij toe en had ik na een paar dagen meer energie en moed om de koe bij de horens te pakken. Het probleem is nu opgelost en ik voel me veel prettiger. Bovendien is Medium ies een warm en sympatiek mens wat het gesprek extra bijzonder maakte. Ik kom zeker nog eens bij hem terug.Dank!!”

Terug naar de vorige pagina