Ineke

Box 30 - Sterk invoelend - Life Coach - Ik ben er graag voor je om samen antwoorden te vinden.

Bel mij nu:

0909-8077 box 30 (90 cpm)

0900-7077700 box 30 (90 cpm)

0903-39968 box 30 (150 cpm)

"Ineke: Sterk invoelend"

Door een moeilijke situatie waarin je bent geraakt of verdriet dat je overweldigt kan het zijn dat je  behoefte hebt aan wat extra ruggensteun. Natuurlijk is het de bedoeling dat je na wat extra hulp weer alleen verder kunt op eigen kracht.

Ik ben er graag voor je om je te helpen je innerlijke kracht weer aan te boren, om op zoek te gaan naar je eigen antwoorden die diep in jezelf liggen besloten. Doordat ik gerichte vragen stel, kun je vaak makkelijker op die belangrijke, eigen wijze antwoorden komen.
Maar ook kan ik bepaalde inzichten in je situatie krijgen en je hiermee van advies dienen.

Samen kunnen we op zoek gaan naar wat voor jou de beste oplossing is voor een bepaald probleem, want voor elk probleem is een oplossing! Soms kun je tot de ontdekking komen dat er onder je probleem een dieperliggend probleem ligt wat aandacht nodig heeft, daar kun je een belangrijke les uit leren.
Het is van het allergrootste belang dat je weet hoe je het best met moeilijke situaties kunt omgaan. Ik wil je helpen om je te laten inzien dat je het heft van je eigen leven in handen kunt nemen en dat je ervoor kunt zorgen dat je niet meer het gevoel hebt geleefd te worden.

Ook is het mogelijk dat ik je op afstand een energetische behandeling met Quantum Touch geef. Dit is een zeer effectieve methode waarbij gebruik gemaakt wordt van ademhalingstechnieken gecombineerd met sturing van de energiestroom.

Een behandeling op afstand kan helpen als je je ziek voelt, je pijn hebt, last hebt van allerlei fysieke klachten, maar ook bij emotionele problemen. Ook kan Quantum Touch gecombineerd worden met een telefonische hulpverlening, dit is uitermate krachtig. Je kunt in korte tijd veel bereiken, maar ondanks resultaten die verbluffend kunnen zijn, blijf ook altijd je arts of specialist raadplegen.

We kunnen ook kijken welke weg je het best kunt bewandelen om je hogere doelen te bereiken. Mijn doel is om jou een stukje op die weg te begeleiden.
Hierbij werk ik vanuit een heel brede levenservaring.
Ik heb me verdiept in o.a. meditatie en alfatechnieken en hou me al jarenlang bezig met zingeving en spirituele vraagstukken.

Kijk ook eens op mijn website: www.fonteforti.com/

Met een hartelijke groet,

Ineke

 

 


Terug naar de vorige pagina